we

we
-
do

we
-
do
commercial

-
we do commercial

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη εμπειρία και διαθέτουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για εμπορικά κατασκευαστικά έργα, καθώς έχουν παραδώσει με επιτυχία κτίρια γραφείων που περιλαμβάνουν διάφορους χώρους ειδικών απαιτήσεων, όπως Internet Data Centers (IDC) καθώς επίσης ξενοδοχεία και εμπορικά καταστήματα. Παρακολουθούμε στενά το γοργό ρυθμό των εξελίξεων στο χώρο και μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη, π.χ. απαιτήσεις για αδιάλειπτη παροχή ρεύματος (UPS) και ειδικά συστήματα πυρασφάλειας. Η εταιρεία μας επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στον κλάδο των εμπορικών κατασκευών. Η alphadelta constructions αναλαμβάνει κάθε είδους εμπορική κατασκευή ή ανακαίνιση. Σε αυτά τα έργα ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός, καθώς ο κύριος του έργου επιθυμεί να έχει διαθέσιμο το ακίνητο το συντομότερο δυνατό για να δει την επένδυσή του να αποδίδει. Προσφέρουμε ισχυρές εγγυήσεις για το σεβασμό χρονοδιαγραμμάτων και προθεσμιών και δεσμευόμαστε για την τήρηση των υψηλότερων στάνταρ ποιότητας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουμε να προβλέψετε και να αντιμετωπίσετε προορατικά κάθε είδους πρόβλημα προτού μπορέσει να απειλήσει τα επιχειρηματικά σχέδια σας. Τα κτίρια γραφείων και όλοι οι εμπορικοί χώροι εν γένει μπορούν να καταστούν παραγωγικότεροι, αποδοτικότεροι οικονομικά και ευχάριστοι

με την εφαρμογή έξυπνων λύσεων και προηγμένων υλικών και συστημάτων, όπως κινούμενα διαχωριστικά, ειδικά κινητά δάπεδα, αυτοματοποιημένα σκίαστρα – ιδανικά στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης κτιρίου (Building Management System ή Building Automation System). Πιστεύουμε στα «πράσινα» κτίρια: η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος μιας κατασκευής δείχνει φροντίδα για το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα είναι οικονομικά επωφελής. Τα ξενοδοχεία είναι εμπορικά κτίσματα που απαιτούν συνεχή ανανέωση έτσι ώστε να παραμένουν σύγχρονα και να προσελκύουν πελάτες προσφέροντας τις τελευταίες ανέσεις και υπηρεσίες. Για τους επιχειρηματίες αυτού του δυναμικού κλάδου η εταιρεία μας θα προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, καινοτόμες ιδέες και ισχυρές εγγυήσεις ότι το έργο θα παραδοθεί στην ώρα του και σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Επιπροσθέτως μπορούμε να αναλάβουμε τη διαδικασία αδειοδότησης διασφαλίζοντας ότι η κατασκευή σας θα συμμορφώνεται με όλους τους κανονισμούς, ενώ προσφέρουμε και καθοδήγηση για την εξασφάλιση κοινοτικής ή δημόσιας χρηματοδότησης, κατά περίπτωση. Οι προτάσεις μας θα είναι προσαρμοσμένες στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της επιχείρησής σας, ενώ θα χρησιμοποιήσουμε υπερσύγχρονα ποιοτικά υλικά και μεθόδους για να προσδώσουμε ένα επιχειρηματικό πλεονέκτημα.

Μπορούμε να αναλάβουμε τη σχεδίαση και την κατασκευή μιας νέας πτέρυγας, ενός προσαρτήματος, μιας πισίνας, ενός spa ή  ενός εστιατορίου. Μπορούμε επίσης να φέρουμε εις πέρας ευρεία έργα σχεδίασης και διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων (landscape design) ή ακόμα να κατασκευάσουμε και να προμηθεύσουμε ειδική ή επί παραγγελία επίπλωση και ειδικά σχεδιασμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία για να υπογραμμίσουμε την ιδιαίτερη ταυτότητα της επιχείρησης. Ένα κατάστημα λιανικής επίσης απαιτεί εξειδικευμένες εργασίες, ενώ η σχεδίασή του θα πρέπει να ενισχύει και να προωθεί την εμπορική δραστηριότητα που φιλοξενείται εκεί. Προσφέρουμε την αξιοπιστία μας και εγγυόμαστε την πιστή τήρηση χρονοδιαγραμμάτων, διασφαλίζοντας ότι ο νέος χώρος θα υποστηρίζει απόλυτα και θα διαφημίζει την εταιρική σας ταυτότητα, προσφέροντας ανώτερη λειτουργικότητα και όλες τις απαιτούμενες τεχνολογικές δυνατότητες. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες για εξατομικευμένες λύσεις, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός έργου rebranding. Η alphadelta constructions αναλαμβάνει επίσης έργα ανακαίνισης και αλλαγής χρήσης για μεγάλους εμπορικούς χώρους.

we
-
do
heavy civil

-
we do heavy civil

Η alphadelta constructions διαθέτει αποδεδειγμένη πείρα σε μεγάλα έργα αστικών υποδομών. Η εταιρεία έχει κερδίσει αρκετούς δημόσιους διαγωνισμούς και έχει παραδώσει επιτυχώς πολλά σημαντικά αστικά έργα. Έχουμε λάβει μια σειρά από διεθνείς πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις, ενώ είμαστε εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ) του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στις κατηγορίες έργων ΟδοποιίαΟικοδομικά,

ΥδραυλικάΛιμενικάΗλεκτρομηχανολογικά και Βιομηχανικά- Ενεργειακά. Έχουμε κατασκευάσει πεζογέφυρες, γήπεδα ποδοσφαίρου μαζί με βοηθητικές εγκαταστάσεις, ενώ έχουμε ολοκληρώσει διάφορα έργα αστικής ανάπλασης σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, έχοντας αντεπεξέλθει σε περίπλοκες καταστάσεις και πολλές φορές διορθώνοντας λάθη υφιστάμενων υποδομών.

we
-
do
residential

-
we do residential

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με πολυποίκιλη γεωγραφία και μεγάλη φυσική ομορφιά, ενώ η ελληνική αγορά ακινήτων προσφέρει πάμπολλες ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες. Είτε σχεδιάζετε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας για την οικογένειά σας ή αναζητάτε μια ξεκούραστη εξοχική κατοικία, η alphadelta constructions είναι έτοιμη να σας προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Θα σας βοηθήσουμε να εξελίξετε και να συγκεκριμενοποιήσετε τις ιδέες σας, ενώ μπορούμε και να συμμετάσχουμε σε σχέδια ανάπτυξης ακινήτων. Το πάθος και η γνώση μας για τις κατασκευές, μας ωθεί να πειραματιζόμαστε συνεχώς και να ανακαλύπτουμε νέες κατασκευαστικές τεχνικές, καινούρια υλικά και καινοτομικές λύσεις, πάντα με στόχο τη δημιουργία άνετων και ανθεκτικών κατοικιών ανώτερης ποιότητας. Κατά την κατασκευή δίνουμε προσοχή και στην παραμικρότερη λεπτομέρεια: στις οροφές, τους τοίχους και τα

τελειώματα των δαπέδων, προσέχουμε τις συνδέσεις του οικιακού εξοπλισμού και των διαφόρων συσκευών και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Εστιάζουμε επίσης στην αρμονική σχέση της κατασκευής με τον περιβάλλοντα χώρο και το φυσικό περιβάλλον, μπορούμε δε να σας προσφέρουμε πολλές ιδέες και επιλογές για τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών μας έχει διδάξει πολλά «μυστικά του επαγγέλματος», τα οποία θα μοιραστούμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το ιδανικό σας σπίτι, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και στη δική σας ιδέα περί πολυτέλειας. Η επένδυση στην ποιότητα πάντα αποδίδει, ειδικά όταν κατασκευάζουμε μια οικία. Δεδομένου ότι ως κτίσματα τα σπίτια χτίζονται έτσι ώστε να έχουν μεγάλη ζωή, η επιλογή ανώτερων υλικών και εξαρτημάτων διασφαλίζει

μακροχρόνια αντοχή και μεγαλύτερους κύκλους ζωής, που σημαίνει μειωμένο κόστος χρήσης της οικίας. Αυτό το κόστος συναρτάται άμεσα από το μέγεθος του σπιτιού και συχνά είναι σημαντικό, ενώ η προστιθέμενη αξία μιας πολυτελούς και πλήρως λειτουργικής κατασκευής αντισταθμίζει και με το παραπάνω τη δαπάνη της επένδυσης. Επιπλέον, με την alphadelta constructions θα μπορέσετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας: επιλέγοντας τις υπηρεσίες συντήρησης και φύλαξης μετά την παράδοση διασφαλίζετε ότι το σπίτι των ονείρων σας θα διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση, επιτρέποντάς σας να το χαίρεστε απροβλημάτιστα για πολλά χρόνια.

we
-
do
institutional

-
we do institutional

Και για τα έργα αυτής της κατηγορίας ισχύουν ειδικά πρότυπα και νομοθετικές προβλέψεις, η γνώση και εφαρμογή των οποίων οδηγεί σε άρτιες κατασκευές. Η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει έργα για δημόσιες υπηρεσίες, όπως σχολεία, και μπορεί να ικανοποιήσει υψηλά πρότυπα και απαιτήσεις (τεχνικές κατασκευαστικές, ηλεκτρολογικές κλπ.).

Διαθέτουμε προσωπική εμπειρία από εγκαταστάσεις ειδικών απαιτήσεων και γνωρίζουμε λεπτομερώς την ιδιαίτερη προσέγγιση και τις ειδικές εργασίες που επιβάλλει ο χαρακτήρας των εν λόγω έργων. Έχουμε κερδίσει δεκάδες δημόσιους μειοδοτικούς διαγωνισμούς, γεγονός που αποδεικνύει την ανταγωνιστικότητα, τις δυνατότητες και την ευρεία γκάμα δεξιοτήτων της alphadelta constructions.

we
-
do
industrial

-
we do industrial

Οι βιομηχανικές κατασκευές περιλαμβάνουν από εργοστάσια, γραμμές συναρμολόγησης και διυλιστήρια, μέχρι εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας, σιλό, αποθήκες ή και ορυχεία και λατομεία, συμπεριλαμβανομένων των πολλών και διαφορετικών βοηθητικών κτισμάτων. Η βιομηχανική κατασκευή είναι ένας ευρύτατος και ποικίλος κλάδος όπου οι προδιαγραφές και όλα τα μελήματα όσον αφορά το κτίσμα περιστρέφονται γύρω από τον επιχειρηματικό του σκοπό: πώς δηλαδή θα επιτελέσει καλύτερα το ρόλο του στο πλαίσιο της διαδικασίας παραγωγής στην οποία ανήκει. Έτσι μορφή και λειτουργία είναι αλληλένδετα χαρακτηριστικά σε αυτές τις κατασκευές που σχεδιάζονται και ανεγείρονται για να φιλοξενούν συγκεκριμένα μηχανήματα και άλλο εξοπλισμό που εξυπηρετεί

μια συγκεκριμένη επιχειρηματική λειτουργία. Στις εν λόγω κατασκευές ισχύουν εξαιρετικά απαιτητικά στάνταρ και απαιτήσεις όσον αφορά την αντοχή υλικών, την αντοχή σε καταπόνηση και την ευκολία συντήρησης. Ένα σωστά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο βιομηχανικό κτίριο, είτε πρόκειται για εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας ή μια απλή αποθήκη, μπορεί να επιταχύνει την παραγωγή παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζομένους και καθιστώντας τη διαδικασία πιο επικερδή. Η επίτευξη έστω και ελάχιστης μείωσης στο κόστος χρήσης μπορεί να αποφέρει σωρευτικές οικονομίες στην παραγωγή, μειώνοντας το συνολικό κόστος μονάδας και επιτρέποντας ανταγωνιστικότερη τιμολόγηση. Οι βιομηχανικές κατασκευές πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τους συχνά αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Στην alphadelta constructions θα σας βοηθήσουμε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας, καθώς η εμπειρία μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε πολύτιμες ιδέες για κάθε πτυχή ενός βιομηχανικού έργου (π.χ. τον τρόπο χωροθέτησης των κτισμάτων έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι αποστάσεις που θα πρέπει να διανύουν τα οχήματα, πώς να σχεδιάσετε τη γραμμή παραγωγής για ταχύτερη φόρτωση εμπορευμάτων κλπ.) ενώ θα σας παρέχουμε εγγυήσεις για τη λειτουργικότητα, την καταλληλότητα και τη συμμόρφωση της κατασκευής με την κείμενη νομοθεσία. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα χρηματοδότησης του σχεδίου σας από εθνικά ή/και κοινοτικά κονδύλια.

we
-
do
environmental

-
we do environmental

Οι περιβαλλοντικές κατασκευές περιλαμβάνουν κτίρια όπως σταθμούς επεξεργασίας λυμάτων, χώρους εναπόθεσης αποβλήτων, χωματερές, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης αλλά και ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά συστήματα κλπ. Η Ελλάδα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για περιβαλλοντικά έργα, καθώς η χώρα διαθέτει άφθονες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γεγονός που καθιστά ελκυστικές τις επενδύσεις σε ηλιακή και αιολική ενέργεια και γεωθερμία. Η ελληνική οικονομία βασίζεται έντονα στο τουριστικό της προϊόν και η χώρα επιδιώκει να υιοθετήσει ένα πιο ισορροπημένο και φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο ανάπτυξης, με μεγαλύτερη έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές.

Επιπλέον, ως πλήρες μέλος της ΕΕ και της ευρωζώνης, η Ελλάδα δεσμεύεται από τις κοινοτικές οδηγίες και πολιτικές, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία αναπροσανατολισμού της προσέγγισής της στη διαχείριση αστικών στέρεων αποβλήτων, αφήνοντας σταδιακά πίσω της τις ανοιχτές χωματερές και κινούμενη προς άλλες περιβαλλοντικά ασφαλέστερες λύσεις, όπως η ανακύκλωση και η κομποστοποίηση, για τις οποίες απαιτούνται μεγάλες επενδύσεις σε υποδομές. Τα μεγάλα περιβαλλοντικά έργα συνήθως εκτελούνται στο πλαίσιο συμπράξεων δημόσιου- ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), καθιστώντας ενδιαφέρουσες μια σειρά από σχετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Η alphadelta constructions μπορεί να γίνει συνέταιρος σας σε περιβαλλοντικά έργα, εμπλεκόμενη στη διαδικασία από την αρχή ή σε κάποια ωριμότερη φάση του έργου.

-
contact

LOCATION

Πατησίων 81,
10434 , Αθήνα

VOICE

TEL
+30.210.5244478, +30.218.2183169

FAX
+30.210.5244496

FOLLOW US

ESPA_Banner